CUINA DE LA CARXOFA, LA

Autor: GARCIA PARAJUA, PAU

Sección: GASTRONOMÍA - Ensaladas, Verduras y Fruta

CUINA DE LA CARXOFA, LA

CUINA DE LA CARXOFA, LA

19,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COMANEGRA
Publicación:
01/10/2024
Colección:
SIN COLECCION
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

«AQUEST LLIBRE ÉS EL CANT DAMOR QUE LES NOSTRES CARXOFES NECESSITAVEN» Del pròleg de JULIÀ GUILLAMON La carxofa és la joia de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns quants mesos lany, quan sen fa la collita. Aquest llibre proposa receptes que van del plat més senzill a lalta gastronomia. Partint dun ingredient únic, aquest recull és …

«AQUEST LLIBRE ÉS EL CANT DAMOR QUE LES NOSTRES CARXOFES NECESSITAVEN» Del pròleg de JULIÀ GUILLAMON La carxofa és la joia de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns quants mesos lany, quan sen fa la collita. Aquest llibre proposa receptes que van del plat més senzill a lalta gastronomia. Partint dun ingredient únic, aquest recull és una guia fonamental per a la tria, la pela, la conservació i la cuina dalgunes elaboracions bàsiques que converteixen la carxofa en una delícia tot terreny. Inclou un munt de receptes i consells culinaris
Leer más

Más libros de GARCIA PARAJUA, PAU

Más información del libro

CUINA DE LA CARXOFA, LA

Editorial:
COMANEGRA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-10-16132-0
EAN:
9788410161320
Nº páginas:
176
Colección:
SIN COLECCION
Lengua:
CATALAN
Alto:
24 mm
Ancho:
17 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ensaladas, Verduras y Fruta
Pau Garcia Parajuà (Girona, 1973) porta més de vint anys al capdavant del Cafè Europa dOlot, un establiment que, de mica en mica, sha fet un lloc entre els restaurants més apreciats de la Garrotxa. De mare francesa i pare català, ella li va inculcar lamor per la cuina. Des de ben jove no ha parat dinvestigar i formar-se, fent estades en els millors restaurants del país, per convertir la passió i el talent en menges exquisides.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar